luni, 4 iulie 2011

Trei noi apariţii în colecţia Biblioteca Polirom

La numai trei luni de la lansarea în Marea Britanie, iată că a apărut şi ediţia în limba română a celui mai recent roman al lui David Lodge, "Bărbatul făcut din bucăţi". Cartea este un portret al lui H.G. Wells, scriitorul vizionar care a pus bazele literaturii science-fiction, anunţă Editura Polirom.

Cea de-a doua surpriză este o nouă traducere din opera laureatei Premiului Nobel pentru Literatură în anul 2007, Doris Lessing: "Mitra" ("The Cleft") – povestea unei lumi populate numai de femei, în care se naşte prima oară un bărbat.

"Regina roşie", a treia nouă apariţie de la Polirom, este al doilea roman din ciclul dedicat Războiului celor Două Roze. "O carte ce îmbogăţeşte galeria de femei puternice şi influente creată de Philippa Gregory cu o figura emblematică pentru istoria Angliei: lady Margaret Beaufort, femeia ale cărei ambiţie, inteligenţă şi curaj au dus la întemeierea dinastiei Tudor", transmite Polirom.

Biblioteca Polirom pregăteşte lansarea volumului "Libertate", cel mai recent roman al lui Jonathan Franzen, autorul bestsellerului "Corecţii".

Sursă info şi foto: www.polirom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu