luni, 4 iulie 2011

Poveşti despre viaţă şi cărţi, la Green Hours

Librăria Humanitas din Fundul Curţii (Calea Victoriei nr. 120) a anunţat că miercuri, 6 iulie, de la ora 18.30, în grădină la Green Hours va avea loc o lansare de carte sub forma unui spectacol de teatru de improvizaţie, susţinut de trupa Obligό.

Potrivit Editurii Humanitas, cinci cărţi apărute de curând la Humanitas Fiction şi o poveste din public vor forma un spectacol unitar. Cele cinci cărţi selectate sunt "Scene de viaţă campestră" de Amos Oz, "Accidentul" de Ismail Kadare, "Povestea uitării" de Stefan Merrill Block, "Un atlas al dorinţelor zadarnice" de Anuradha Roy şi "Cea mai frumoasă carte din lume şi alte povestiri" de Eric-Emmanuel Schmitt.

Obligό – Nu ştim. Improvizăm.
Obligό este una dintre cele mai proaspete trupe de teatru de improvizaţie din România. În doi ani de activitate s-a bucurat de prezenţa a peste 8000 de spectatori în peste 200 de spectacole, în Bucureşti şi în ţară. Teodor Ghiţă, Dan Murzea, Bogdan Untilă, Şerban Trâmbiţaşu, Alexandru Mihalache şi Alexandru Rizescu sunt absolvenţi ai Facultăţii de Teatru din cadrul Universităţii Spiru Haret, iar Vlad Pasencu a absolvit Conservatorul şi fiecare membru este activ pe scena de teatru independent din România, cu proiecte distincte la Teatrul Joint, Teatrul Masca.

Info şi foto - Humanitas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu